Ik? Ik ben die vrouw uit het onderwijs. Bijna tien jaar gewerkt op de RSG in mijn woonplaats en nog steeds werkzaam als projectleider, coach en trainer in het onderwijs. Niet zo vreemd dus dat mensen mij zo kennen: ‘Saskia, die vrouw uit het onderwijs’.

Maar ik ben meer dan dat. Ik werk namelijk ook als teamcoach. Stir gecertificeerd én Insights discovery practicioner. Ervaren en kundig in het helpen van professionals om zichzelf én de ander beter te begrijpen en daardoor prettiger en beter samen te werken.

Als je inzicht hebt in jezelf, deel dat dan ook met de ander, want dan kun je samen een volgende stap zetten. Dat is wat ik nu ook doe: delen met anderen wie ik ben en wat ik voor de ander kan betekenen.

Een voorbeeld? Dit voorjaar staat een advertentie van teamcoach.nl in de Circulaire van Ladies Circle Nederland. Al enige tijd ben ik lid van deze serviceclub, maar vooral actief in mijn eigen ‘circle’; die op de Noordwest Veluwe. Nu heb ik dus ook aan de andere circles laten weten wie ik ben.
En wie weet: wellicht kan ik een team van een van de ladies ook helpen bij een betere teamdynamiek en prettigere communicatie.