Teamtraining

“Natuurlijk willen we goed communiceren. En ja: feedback geven en ontvangen is belangrijk om ons als team en organisatie te ontwikkelen. Maar HOE doen we dat?”

Wellicht is dit herkenbaar. Jullie weten dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren en heldere afspraken te maken. Maar in de praktijk lukt dit niet altijd. En in de waan van alledag is het soms erg lastig om hier rustig bij stil te staan. Maar doe dat vooral wel: even stilstaan en met elkaar aan de slag met vaardigheden als feedback geven en communiceren. Want door even stil te staan, kunnen jullie daarna als team sneller en gerichter vooruit.

Teamcoach.nl biedt trainingen die passen bij de ontwikkeling van het team. Dat checken we altijd door niet alleen te trainen, maar door ook te observeren tijdens bijvoorbeeld een ‘gewone werkdag’ en/of een overleg. Want dan zien we of de collega’s hun kennis over de vaardigheden ook in de praktijk toepassen. De trainingstrajecten gaan bijvoorbeeld over:
– Feedback geven en ontvangen – Intervisie – Communicatie – …

Teamcoach

Ik, Saskia Heuckelbach, ben StiR gecertificeerd teamcoach. Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren, beheert.
Daarnaast ben ik Insights discovery practicioner. Als teamcoach zet ik dit kleurenmodel in om teams meer zelfinzicht te geven. Het model en de bijbehorende profielen bieden een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren van teams. Lees hier meer over Insights discovery.
Ik houd mijn kennis en kunde bij door mij regelmatig te scholen en samen te werken met andere professionals. Ook neem ik deel aan intervisie met andere teamcoaches. Ik sta voor kwaliteit en investeer daar dan ook in.