6

Teambuilding

Investeren in een goede teamdynamiek betaalt zich uit. Als mensen zich gezien en gehoord voelen door hun collega’s neemt het werkplezier en daarmee de kwaliteit van werken toe. Een dag teambuilding is dan ook meer dan ‘gewoon een leuke dag’.

Tijdens een teambuildingsactiviteit werken collega’s in een ontspannen sfeer en omgeving samen. Plezier en verbinding gaan hierbij hand in hand.

Om de juiste activiteit aan te kunnen bieden, verkennen we eerst jullie doel van de teambuilding. Want dat kan van alles zijn, zoals samenwerken, ‘out of the box’ kunnen denken, verbinden…

Vervolgens kunnen wij een passende activiteit voor jouw team aanbieden, zodat de collega’s met energie en ge├»nspireerd terugkijken op de teambuildingsdag.

Teambuilding op maat

Voor het ene team werkt een sportieve buitenactiviteit, voor het andere een inspirerende lezing en bijpassende opdracht. Om bij iedere vraag het juiste aanbod te bieden, werkt Teamcoach.nl samen met verschillende partners. Zo kunnen we voor ieder team een passende teambuildingsdag organiseren.

Gecertificeerd teamcoach

Ik, Saskia Heuckelbach, ben StiR gecertificeerd teamcoach. Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren, beheert.
Daarnaast ben ik Insights discovery practicioner. Als teamcoach zet ik dit kleurenmodel in om teams meer zelfinzicht te geven. Het model en de bijbehorende profielen bieden een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren van teams. Lees hier meer over Insights discovery.
Ik houd mijn kennis en kunde bij door mij regelmatig te scholen en samen te werken met andere professionals. Ook neem ik deel aan intervisie met andere teamcoaches. Ik sta voor kwaliteit en investeer daar dan ook in.