Executive Coaching

Als ondernemer, bestuurder of (top)manager ben je erop gericht om je organisatie en jouw mensen te laten groeien. Steeds een stapje verder en meebewegen met dat wat de markt van jouw organisatie vraagt. Maar… hoe zit het met jouw eigen ontwikkeling? Lukt het om ook steeds weer zelf te groeien in leiderschap? En heb je genoeg tijd om de koers van jouw organisatie regelmatig scherp onder de loep te nemen?

Voel je je soms wat eenzaam op jouw plek als executive? Merk je dat je steeds minder mensen om je heen hebt die je van échte feedback voorzien? Van feedback die misschien even schuurt, maar waardoor je uiteindelijk wel kunt groeien? Dan is coaching helpend.

Als Executive Coach begeleiden wij (top)managers die zichzelf willen ontwikkelen in leiderschap en ondernemerschap. Dat helpt de executive én zijn organisatie.

Wie houdt jou de spiegel voor?

Ooit ben jij als ondernemer begonnen met dat wat nu een bedrijf is met vele medewerkers. Jouw idee bleek goud waard. Klanten waren geïnteresseerd, mensen wilden graag bij jou werken en jouw onderneming groeide. Top! Maar nu ben je niet langer alleen ondernemer, maar ook manager. Dat is andere koek. Je wil je handen weer vrij hebben om te kunnen ondernemen, maar je wil ook een goede werkgever zijn. Het voelt alsof de last alleen op jouw schouders rust.

Durft iemand jou te zeggen dat jij zelf er misschien wel voor zorgt dat deze situatie zo beklemmend voelt? Dat door andere paden te bewandelen er misschien wel mogelijkheden zijn? Mogelijkheden die lucht geven; aan jou én aan jouw bedrijf…