Als StiR gecertificeerd teamcoach begeleid ik teams om succesvol samen te werken en veranderingen het hoofd te bieden. Als teams hun gezamenlijke doel en belang helder voor ogen hebben, kunnen zij samen stappen zetten in de goede richting. Ik coach teams in het formuleren van hun doel en de weg ernaartoe. Mijn nuchtere, heldere – soms confronterende – manier van werken geeft teams de ruimte en de handvatten hun waarde te ontdekken en in te zetten.

Met teamcoach.nl bied ik teams begeleiding op maat. Daartoe zet ik mijn eigen kennis, kunde en ervaring in, maar werk ik ook samen met ervaren en kundige partners.

Insights Discovery & StiR

Ik ben StiR gecertificeerd teamcoach. Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren, beheert.
Daarnaast ben ik Insights discovery practicioner. Als teamcoach zet ik dit kleurenmodel in om teams meer zelfinzicht te geven. Het model en de bijbehorende profielen bieden een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren van teams. Lees hier meer over Insights discovery.
Ik houd mijn kennis en kunde bij door mij regelmatig te scholen en samen te werken met andere professionals. Ook neem ik deel aan intervisie met andere teamcoaches. Ik sta voor kwaliteit en investeer daar dan ook in.